Árverés 90 Bt. - arverezohaz@bedo.hu
1027 Budapest, Szász Károly utca 6. fszt. 2. (36-os kapucsengõ)
Tel: +36/70/611-0133

Árverési feltételek

1. Árverés 90 Bt. - Árverezőház a levelezési árverést az árvereztetők megbízásából szervezi, rendezi és vezeti. Az árverési vevő írásos ajánlatával az árverési feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.
2. Az árverési vevő ajánlatát írásban, telefonon, faxon és e-mailben adhatja meg. Ismeretlen vevőtől regisztrációt illetve biztosítékot kérünk. A megbízásokban szereplő tévedésekért a vevő felel. A katalógusban szereplő kikiáltási árak minimális árak, melyek forintban vannak megadva és ezek alatti ajánlatokat nem fogadunk el. Ajánlatokat a szokásos 5-10 %-os licitlépcsőkkel vagy azok többszörösével kérjük megadni. A tételt a legmagasabb összeget ajánló kapja meg. A leütési ár a második legmagasabb ajánlat + 10 %. Több azonos összegű ajánlat esetén az először megérkezőt vesszük figyelembe.
3. A vételi ár a leütési ár + 20 %. Fizetési módok: készpénz, átutalás az Árverés 90 Bt. számlájára (11742001-29905117) illetve postai utánvéttel.
4. A szállítás illetve a postázás költsége és kockázata a vevőt terheli. A vevő által választott szállítás (DHL, futár…) illetve a postázás (ajánlott, expressz, utánvét…), a biztosítás és a kiviteli engedély (külföldi vásárló esetén) költségeit a számla tartalmazza.
5. Fizetési határidő: ha nincs külön megállapodás, a számla átvételétől számított 10 napon belül. Tulajdonjogot a vevő csak a vételár teljes kifizetése után szerez. Késedelmes fizetés esetén minden megkezdett hónap után 2 % kamatot számolunk fel. Ügyvédi eljárási költségek és más a behajtással összefüggõen keletkező költségek a vevőt terhelik.
6. Reklamáció: minden tételt a leírásnak megfelelően garantálunk. A leírási és minőségi kifogásokat személyes átvételkor azonnal, kiszállítás/postázás esetén átvételtõl számított 10 napon belül kell bejelenteni. A jogos reklamációt elfogadjuk, a reklamált tételt az általunk kiadott/szállított állapotban kell visszaszolgáltatni. A felmerülő eredetiségvizsgálat díja a vevőt terheli. A 10 napos reklamációs határidőt szigorúan be kell tartani.

Megtekintés:
Árverezőház
1027 Budapest, Szász Károly utca 6. fszt. 2.

2024. január 4-11-ig
Hétfőtől Szerdáig 10-18 óráig,
Csütörtökön és Pénteken 10-16 óráig.

Árverés lezárása:
2024. január 11-én 17 órakor.

Árverés 90 Bt.