Árverés 90 Bt. - arverezohaz@bedo.hu
1027 Budapest, Szász Károly utca 6. fszt. 2. (36-os kapucsengõ)
Tel: +36/70/611-0133

Árverési feltételek

1. Árverés 90 Bt. - Árverezőház a levelezési árverést az árvereztetők megbízásából szervezi, rendezi és vezeti. Az árverési vevő írásos ajánlatával az árverési feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.
2. Az árverési vevő ajánlatát írásban, telefonon, faxon és e-mailben adhatja meg. Ismeretlen vevőtől regisztrációt illetve biztosítékot kérünk. A megbízásokban szereplő tévedésekért a vevő felel. A katalógusban szereplő kikiáltási árak minimális árak, melyek Forintban vannak megadva és ezek alatti ajánlatokat nem fogadunk el. Ajánlatokat a szokásos 5-10 %-os licitlépcsőkkel vagy azok többszörösével kérjük megadni. A tételt a legmagasabb összeget ajánló kapja meg. A leütési ár a második legmagasabb ajánlat + 10 %. Több azonos összegű ajánlat esetén az először megérkezőt vesszük figyelembe.
3. A vételi ár a leütési ár + 15 %. Fizetési módok: készpénz, átutalás az Árverés 90 Bt. számlájára (11742001-29905117) illetve postai utánvéttel.
4. A szállítás illetve a postázás költsége és kockázata a vevőt terheli. A vevő által választott szállítás (DHL, futár…) illetve a postázás (ajánlott, expressz, utánvét...), a biztosítás és a kiviteli engedély (külföldi vásárló esetén) költségeit a számla tartalmazza.
5. Fizetési határidő: ha nincs külön megállapodás, a számla átvételétõl számított 10 napon belül. Tulajdonjogot a vevő csak a vételár teljes kifizetése után szerez. Késedelmes fizetés esetén minden megkezdett hónap után 2 % kamatot számolunk fel. Ügyvédi eljárási költségek és más a behajtással összefüggően keletkező költségek a vevőt terhelik.
6. Reklamáció: minden tételt a leírásnak megfelelően garantálunk. A leírási és minőségi kifogásokat személyes átvételkor azonnal, kiszállítás/postázás esetén átvételtől számított 10 napon belül kell bejelenteni. A jogos reklamációt elfogadjuk, a reklamált tételt az általunk kiadott/szállított állapotban kell visszaszolgáltatni. A felmerülő eredetiségvizsgálat díja a vevőt terheli. A 10 napos reklamációs határidőt szigorúan be kell tartani.
Árverés 90 Bt.

Megtekintés:
Pest-Budai Árverezőház - 1027 Budapest, Szász Károly utca 6. fszt. 2.
2017. április 3 - 7-ig
Hétfőtől Péntekig 10-17 óráig
Tel/fax.: +36-1-201-6694
Internet: www.bedo.hu
E-mail: arverezohaz@bedo.hu