Árverés 90 Bt. - arverezohaz@bedo.hu
1073 Budapest, Erzsébet krt. 37. I/11.
Tel/Fax: 201-66-94

Árverési feltételek

1. Árverés 90 Bt. - Árverezõház a levelezési árverést az árvereztetõk megbízásából szervezi, rendezi és vezeti. Az árverési vevõ írásos ajánlatával az árverési feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.
2. Az árverési vevõ ajánlatát írásban, telefonon, faxon és e-mailben adhatja meg. Ismeretlen vevõtõl regisztrációt illetve biztosítékot kérünk. A megbízásokban szereplõ tévedésekért a vevõ felel. A katalógusban szereplõ kikiáltási árak minimális árak, melyek Forintban vannak megadva és ezek alatti ajánlatokat nem fogadunk el. Ajánlatokat a szokásos 5-10 %-os licitlépcsõkkel vagy azok többszörösével kérjük megadni. A tételt a legmagasabb összeget ajánló kapja meg. A leütési ár a második legmagasabb ajánlat + 10 %. Több azonos összegû ajánlat esetén az elõször megérkezõt vesszük figyelembe.
3. A vételi ár a leütési ár + 20 %. Fizetési módok: készpénz, átutalás az Árverés 90 Bt. számlájára (11742001-29905117) illetve postai utánvéttel.
4. A szállítás illetve a postázás költsége és kockázata a vevõt terheli. A vevõ által választott szállítás (DHL, futár…) illetve a postázás (ajánlott, expressz, utánvét…), a biztosítás és a kiviteli engedély (külföldi vásárló esetén) költségeit a számla tartalmazza.
5. Fizetési határidõ: ha nincs külön megállapodás, a számla átvételétõl számított 10 napon belül. Tulajdonjogot a vevõ csak a vételár teljes kifizetése után szerez. Késedelmes fizetés esetén minden megkezdett hónap után 2 % kamatot számolunk fel. Ügyvédi eljárási költségek és más a behajtással összefüggõen keletkezõ költségek a vevõt terhelik.
6. Reklamáció: minden tételt a leírásnak megfelelõen garantálunk. A leírási és minõségi kifogásokat személyes átvételkor azonnal, kiszállítás/postázás esetén átvételtõl számított 10 napon belül kell bejelenteni. A jogos reklamációt elfogadjuk, a reklamált tételt az általunk kiadott/szállított állapotban kell visszaszolgáltatni. A felmerülõ eredetiségvizsgálat díja a vevõt terheli. A 10 napos reklamációs határidõt szigorúan be kell tartani.Megtekintés:
Árverezőház
1073 Budapest, Erzsébet krt. 37. I/11.

2019. április 1-12-ig
Hétfőn, Szerdán 10-17 óráig,
Kedden, Csütörtökön és Pénteken 10-16 óráig.

Árverés lezárása:
2019. április 12-én 17 órakor.

Árverés 90 Bt.